+359893007828 prouve_bulgaria@abv.bg
0

Количка

Какво е Prouvé ?

Компания Prouvé предлага своите продукти чрез мрежов маркетинг.

Какво е мрежов маркетинг?
Това е стратегия за печелене на пари, при която вземам % от реализираните от мен продажби и % от продажбите, реализирани от хора, които аз съм привлякъл към този бизнес! По този начин се създава  структура от хора на много нива. Затова този бизнес се нарича маркетинг на много нива (мултилевъл маркетинг).

 

Prouvé е френска дума, която означава “доказано”.

Логото на Prouvé предизвиква обещания. Две преплетени букви Р представляват свързани ръце. Това е обещание, че компанията винаги ще подкрепя своите партньори и потребители.

Какво предлага компания Prouvé ?

 Компанията предлага парфюми, 100% натурална минерална козметика, препарати за почистване на дома и продукти за ежедневна грижа за тялото. Prouvé не само предлага качествени продукти, а и се грижи за околната среда.

        На всяка от опаковките ще намерите надпис “Да, ние се грижим”, защото компанията използва най-новите технически новости и открития в областта на химията, за да улесни живота ви. Минимизира алергените, парабените, SLS и белината. Формулите на предлаганите продукти са биоразградими и опаковките са напълно рециклируеми. Тестовете на продуктите не са извършвани върху животни.

В този уеб сайт можете да пазарувате от представител на компания Prouvé с партньорски номер: 19083019

X